O KOMPANIJI

„ENERGY TEAM“ d.o.o. iz Podgorice, je firma bogatog i dugogodišnjeg iskustva zaposlenih, koja se bavi inženjeringom, konsaltingom kao i trgovinom roba i usluga.

Od svog samog osnivanja, 2014. godine, kompanija Energy team njeguje energetski efikasna inženjerska rješenja koja će tretirati prostor za život na način koji će obezbijediti ugodnost boravka i maksimalno iskorišćenje postojećih obnovljivih izvora energije, što potvrđuje članstvo u Naučnu mrežu inovativnih organizacija Ministarstva nauke.

Takođe, kompanija intezivira primjenu obnovljivih izvora energije (solarni sistemi, tehnologija geotermalnih sondi, toplotne pumpe koje kao grejni/rashladni fluid koriste morsku vodu, hidroelektrane) i automatike HVAC sistema (mjerenje termodinamičkih parametara, daljinsko i/ili automatsko upravljanje uređajima ovih sistema).

Izuzetan broj licenci i mnoštvo uspješno isprojektovanih I izvedenih inženjerskih rješenja sagradile su renome ove kompanije. Strategija Energy team jeste da još veći broj mladih inženjera usavrši iz oblasti ove grane mašinstva i samim tim obezbijedi, inovacijama i savremenim zajedničkim rješenjim obostranu ,, zeleniju,, budućnost, za koju se u današnje vrijeme jako bitno boriti.

ŽELITE KVALITETAN PROJEKAT ISPORUČEN U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU
Kontaktirajte nas