D J E L A T N O S T

Bavimo se instalacijom opreme za klimatizaciju, ventilaciju restorana, kuhinja, odimljavanja garaža; električnih i toplovodnih podnih i zidnih grijanja. Tu je i centralno grijanje sa kotlovima na pelete, pirolizu, plinske i kodezacijske kotlove, solarni sistemi za pripremu sanitarne tople vode i grijanje bazena koji se mogu implementirati u sklopu podrške centralnom grijanju. Sprinkler sistemi i liftovska postrojenja su takođe dio ponude. Sistemi su energetski efikasni i ekološki prihvatljivi. Vršimo izradu idejne i projektne tehničke dokumentacije, tehnički prijem objekata, izradu elaborata i ponuda.

Klimatizacija

Klimatizacija

Klimatizacija je proces obrade vazduha u određenom prostoru sa ciljem stvaranja odgovarajućih uslova za boravak ljudi i drugih živih bića u njemu. U širem smislu termin se može odnositi na bilo koji oblik hlađenja, grijanja, ventilacije ili dezinfekcije, koji mijenjaju stanje vazduha.

Klimatizacija kao grana tehnike obuhvata tehničke postupke za ostvarivanje željenih parametara vazduha, te njihovo održavanje u prostoru pomoću termotehničkih uređaja tokom čitave godine.

Mi projektujemo i nudimo sve svjetske brendove.

W

Split

W

Multi split sistemi

W

VRV sistemi

Ventilacija

Ventilacija

Mehanička ventilacija je prisilna izmjena vazduha u zatvorenom prostoru kroz vertikalne kanale na mehanički pogon pomoću ventilatora. Takva ventilacija se izvodi u području s jakim vrtlogom vjetrova ili u razdoblju kad nema prirodne ventilacije, odnosno kad nije dovoljno djelotvorna. Prednosti ovakve ventilacije su: ne zavisi od vremenskih uslova, veliki izbor opreme, mogućnost regulisanja.

Vršimo ventilaciju stambenih i poslovnih objekata, restorana, kuhinja, garaža, sauna, fitnes centara, hotela…

Ponuda sistema za ventilaciju – ventilatori za kućnu upotrebu
( haube za kuhinju , kupatilski ventilatori ) kao i ventilatori za industrijsku upotrebu.

I

Systeamair

I

Soler&Palau

I

Vortice

I

Jakka

Solarni sistemi

Solarni sistemi

Sistemi sa prinudnom i prirodnom cirkulacijom. Sistemi za pripremu sanitarne tople vode, za grijanje bazena.

Centralno grijanje

Centralno grijanje

Kotlovi na drva, pelet, pirolitički kotlovi.

_

Viessmann

_

Radijator Kraljevo

_

Centrometal

_

Herz

Električno podno grijanje

Električno podno grijanje

Izuzetan komfor u Vašem domu. Brendovi koje projektujemo i nudimo: Devi, Rehau, podni kablovi, grejne mrežice, sa inteligentnim termostatima, upravljanje preko BMS, centralno, mobilnim aplikacijama… Ponuda kablova za električno podno grijanje sa svim vrstama termostata.