DJELATNOST


Bavimo se instalacijom opreme za klimatizaciju, ventilaciju restorana, kuhinja, odimljavanja garaža; električnih i toplovodnih podnih i zidnih grijanja. Tu je i centralno grijanje sa kotlovima na pelete, pirolizu, plinske i kodezacijske kotlove, solarni sistemi za pripremu sanitarne tople vode i grijanje bazena koji se mogu implementirati u sklopu podrške centralnom grijanju. Sprinkler sistemi i liftovska postrojenja su takođe dio ponude. Sistemi su energetski efikasni i ekološki prihvatljivi. Vršimo izradu idejne i projektne tehničke dokumentacije, tehnički prijem objekata, izradu elaborata i ponuda.

KLIMATIZACIJA


Klimatizacija je proces obrade vazduha u određenom prostoru sa ciljem stvaranja odgovarajućih uslova za boravak ljudi i drugih živih bića u njemu. U širem smislu termin se može odnositi na bilo koji oblik hlađenja, grijanja, ventilacije ili dezinfekcije, koji mijenjaju stanje vazduha.

Klimatizacija kao grana tehnike obuhvata tehničke postupke za ostvarivanje željenih parametara vazduha, te njihovo održavanje u prostoru pomoću termotehničkih uređaja tokom čitave godine.

Mi projektujemo i nudimo sve svjetske brendove.

Sistemi klimatizacije: split, multi split sistemi i VRV sistemi .

Klimatizacija

Ventilacija

VENTILACIJA


Mehanička ventilacija je prisilna izmjena vazduha u zatvorenom prostoru kroz vertikalne kanale na mehanički pogon pomoću ventilatora. Takva ventilacija se izvodi u području s jakim vrtlogom vjetrova ili u razdoblju kad nema prirodne ventilacije, odnosno kad nije dovoljno djelotvorna. Prednosti ovakve ventilacije su: ne zavisi od vremenskih uslova, veliki izbor opreme, mogućnost regulisanja.

Vršimo ventilaciju stambenih i poslovnih objekata, restorana, kuhinja, garaža, sauna, fitnes centara, hotela...

Ponuda sistema za ventilaciju - ventilatori za kućnu upotrebu ( haube za kuhinju , kupatilski ventilatori ) kao i ventilatori za industrijsku upotrebu.

Nudimo proizvode Systeamair, Soler&Palau, Vortice, Jakka...


SOLARNI SISTEMI


Sistemi sa prinudnom i prirodnom cirkulacijom. Sistemi za pripremu sanitarne tople vode, za grijanje bazena ...

Solarni Sistemi

Centralno Grijanje

CENTRALNO GRIJANJE


Kotlovi na drva, pelet, pirolitički kotlovi... Viessmann, Radijator Kraljevo, Centrometal, Herz...


ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE


Izuzetan komfor u Vašem domu. Brendovi koje projektujemo i nudimo: Devi, Rehau, podni kablovi, grejne mrežice, sa inteligentnim termostatima, upravljanje preko BMS, centralno, mobilnim aplikacijama... Ponuda kablova za električno podno grijanje sa svim vrstama termostata.

Električno Podno Grijanje

 

ENERGY TEAM - PODGORICA

ADRESA:

Ulica Bracana Bracanovića 56/6,

81000 Podgorica, Crna Gora

PIB: 02979292

PDV: 30/31-13210-9

ŽIRO RAČUN

SOCIETE GENERALE: 550-15354-96

KONTAKT

TEL: +382 20 675 953

MOB: +382 67 32 80 93; +382 69 472 848

b

NAĐITE NAS

Naša zvanična Facebook stranica